جویس چیست ؟

جویس چیپست

جویس ویپ چیست؟

قبل از هر چیزی در مورد ویپ بهتر این است که بدانیم جویس ویپ چیست؟ اول از همه، جویس ویپ، جویس الکتریکی، و مایع الکتریکی اگر در مورد ویپ استفاده شوند همه یک چیز هستند. هیچ وجه تمایزی بین این سه وجود ندارد. شاید گاهی از زبان مردم شنیده باشید که به این مایع “تنباکوی آب میوه ای” هم بگویند. منظور همه آنها در مورد این که جویس ویپ چیست فقط یک معنی است. البته که جویس اسامی مختلفی دارد. همه این کلمات به مایعی گفته می شود که توسط دستگاه ویپ به بخار تبدیل می شود. حالا می‌خواهیم کمی بیشتر وارد این مبحث شویم که جویس ویپ چیست و چه کاری انجام می دهد. وبسایت هایی مانند سایت FDA از بی ضرر بودن این ماده در رسانه خود پرده برداری کرده اند .

انواع جویس ویپ

انواع متفاوتی از جویس ویپ وجود دارد. برای درک انواع مختلف جویس ویپ باید فهم اولیه ای از مواد تشکیل دهنده جویس ویپ داشته باشید. مایع بخار کننده شامل این موارد است:

  1. گلیسیرین گیاهی
  2. پروپیلن گلیکول
  3. طعم دهنده مواد غذایی
  4. نیکوتین (اختیاری)
  5. آب

حالا که مواد تشکیل دهنده را شناختیم، باید بگوییم هیچ چیز غیر عادی دیگری در جویس ویپ وجود ندارد. مواد حاضر در جویس ویپ کاملا مواد اولیه خوراکی هستند. سه مورد طعم دهنده، نیکوتین و آب را که می شناسیم اما برای اینکه بدانیم جویس ویپ چیست، باید ماهیت این موارد را بیشتر بررسی کنیم.

جویس ویپ چیست

گلیسیرین گیاهی و پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول یا PG برای بیش از یک قرن در بخش صنایع وجود داشته است. انسان از این ماده برای موارد مختلفی استفاده کرده است. این ماده از نظر FDA و CDC به عنوان ماده ای ایمن شناخته می شود. در حقیقت، CDC چندین سال است که ماده ی پروپیلن گلیکول را مورد مطالعه قرار داده است. پروپیلن گلیکول در موارد اجرای برنامه های زنده برای ایجاد دود در صحنه استفاده می شود. کارگران سالن های تئاتر و مراکز سرگرمی در معرض طولانی مدت این مواد قرار گرفته اند. باید گفت که هیچ اثر مضر طولانی مدتی از این ماده  بر سلامت انسان مشاهده نشده است.

برخی از افراد ممکن است به پروپیلن گلیکول حساس باشند. این ماده می تواند پوست و چشم برخی افراد را تحریک کند. این حساسیت در برخی جویس ویپ ها را معمولاً با جویس ویپ هایی که دارای گلیسیرین گیاهی بیشتری هستند می توان کاهش داد. گلیسیرین گیاهی یا VG نسبت به پروپیلن گلیکول یا PG ملایم تر است.

جویس دسری

گلیسیرین گیاهی نوعی مایع شفاف و البته بدون بو است که از روغن های گیاهی به دست می آید. این ماده معمولاً از خانواده خرما است. به مانند PG ، VG را در غذا، لوسیون، مواد آرایشی، دارو و موارد دیگر خواهید یافت. PG گلیسیرین گیاهی “زیست باره” نیستند یعنی مواد شیمیایی مضر را در بافت های بدن انسان جمع نمی کنند. این بدان معنی است که این دو مواد بدن شما را دچار سموم شیمیایی نمی کند. این مواد توسط کبد و کلیه ها فیلتر می شوند.

تفاوت بین بخار PG و VG جویس

تفاوت بین PG و VG اساساً در نحوه بخار این دو ماده خلاصه می شود. هر دو ماده افزودنی غذایی هستند که در همه موارد از غذا گرفته تا مواد آرایشی و صابون و خمیر دندان استفاده می شوند. به عنوان یک قاعده کلی، مایع PG عطر و طعم بیشتری دارد و کمی تندتر است. در مقابل، VG بخار بیشتری دارد و لطیف تر است. طعم دهنده های جویس ویپ امروزه ترکیبی از VG و PG هستند. حال بهتر می دانیم که جویس ویپ چیست.

نیکوتین و جویس ویپ

نیکوتین موجود در جویس ویپ ممکن است از تنباکو یا گاهی اوقات از مواد مصنوعی به دست آید. نيكوتين موجود در جویس ویپ بر حسب درصد حجم يا ميلي گرم اندازه گيري مي شود. به عنوان مثال، سطح 3 میلی گرم از نیکوتین یعنی حاوی 0.3٪ نیکوتین می باشد. ممکن است روی برچسب جویس ویپ مشاهده کنید که درصد نیکوتین به میلی گرم یا به درصد نوشته شده باشد. مقدار نیکوتین موجود در جویس ویپ باید به طور دقیق مشخص شود.

در یک بررسی در ایالت یوتا، محققان برای خرید مقادیر زیادی جویس به فروشگاه های فروش ویپ و تنباکو مراجعه کردند. در آنجا مشخص شد که 61٪ جویس های آزمایش شده تا 10٪ متفاوت از نوشته های بر روی برچسب هستند. این به این دلیل است که مقادیری از جویس در جاهایی و توسط افرادی تولید می شود که در واقع نمی دانند دارند چه کاری انجام می دهند. پس باید اطمینان حاصل کنید چیزی که میخرید کیفیت لازم را داشته باشد و مورد تایید مراجع رسمی غذا و دارو باشد.

طعم جویس ویپ

ماده بعدی جویس ویپ که بررسی می کنیم، طعم دهنده است. به طور کلی، طعم دهنده 1٪ تا 10٪ از حجم کل جویس ویپ را تشکیل می دهد. طعم دهنده های جویس ویپی که بسیار غلیظ هستند مصرف زیادی ندارد. در واقع این مشتری است که نمی خواهد طعم جویس خیلی تند باشد. دستور العمل ها و نسبت های طعم و مزه در جویس مانند دستور العمل های پخت و پز غذا است. بهترین طعم دهنده ها برای توزیع و اشباع دقیق مایع جویس تنظیم شده، آزمایش می شوند و در نهایت به جویس اضافه می شوند.

چند نمونه جویس

منبع طعم دهنده بسیار مهم است. برخی از مارک های جویس ویپ و سازندگان شرکتDIY طعم های خود را از اینترنت می گیرند. مشکل این است که شما نمی توانید همیشه از ترکیبات واقعی طعم دهنده ها که روی برچسب جویس نوشته شده مطلع شوید. FDA به تولیدکنندگان مواد غذایی اجازه می دهد تا اطلاعات خصوصی در مورد تهیه طعم را مخفی نگه دارند.

راهنمای کلی برای دانستن این که جویس ویپ چیست؟

و اما خلاصه ای برای اینکه بدانیم جویس ویپ چیست.

  • جویس ویپ، مایعی است که توسط دستگاه ویپ به بخار تبدیل می شود.
  • جویس ویپ از VG ، PG، نیکوتین، طعم دهنده و آب تشکیل شده است.
  • VG مخفف گلیسیرین گیاهی است که یک ماده افزودنی برای مواد غذایی است.
  • VG گاهی به عنوان شیرین کننده غذا استفاده می شود و طعم آن تقریبا شیرین است.
  • VG بخار بیشتری نسبت به PG ایجاد می کند.
  • PG مخفف پروپیلن گلیکول است.
  • PG بی بو و بی مزه است و ماده ای افزودنی برای مواد غذایی است که در پزشکی، مواد آرایشی و غیره نیز استفاده می شود.
  • PG عطر و طعم بیشتری به خود می گیرد و نسبت به VG تندی بیشتری دارد.
  • محتوای نیکوتین در جویس ویپ به طور معمول از 0 تا 24 میلی گرم است.
  • مخلوط دو ماده با هم به نیکوتین کمتری نیاز دارد زیرا با هم بخار بیشتری تولید می کنند.

ایندکسر