داخل اتاق خبر: چه اتفاقی افتاده است که ما دعوت رهبر Black Lives Matter یوتا به هیئت تحریریه

سالت لیک سیتی — دو روز پس از اعتراض به خشونت تبدیل شد در Salt Lake City, on May 30, بین نژادهای مختلف اسکات رهبری به خیابان های شهرستان. آن شب دوشنبه و سر از زندگی ماده یوتا تا به حال یک پیام برای معترضان:

“هنگامی که آنها خشونت را در زندگی مهم نیست و من به داشتن آن نیست امشب” او به خبرنگار ما گفت جف پروت توقف موقت از تعامل با معترضان “من فقط هشت ساعت از خورشید برای آخرین اعتراض زمانی که من مشغول به کار به مدت شش سال برای پلیس اصلاحات است.”

این مصاحبه بخشی از یک Deseret News تصویری که وقایع دوم چه خواهد بود یک ماه از تظاهرات شبانه در سالت لیک سیتی و دیگر نقاط ایالت یوتا است. که ممکن است 30 اعتراض منجر به احتمالی دستگیری نه نفر در ارتباط با واژگون شدن یک ماشین پلیس بود که در نهایت به آتش کشیدند. که تا به حال هیچ چیزی برای انجام با زندگی ماده یوتا و Lex اسکات نیاز به درک که خشونت لطمه می زند و باعث از پلیس اصلاحات.

در واقع پس از شروع جنبش اعتراضی Black Lives Matter رسما تنها دو سازمان از تظاهرات.

دو روز پس از اعتراض به خشونت تبدیل شد دوم اعتراض در سالت لیک سیتی باقی مانده peacful با تشکر از پیام های سیاه زندگی ماده یوتا رهبر Lex اسکات و دیگران.

دقیقا چهار هفته بعد با پوشیدن یک کلاه از دانشگاه یوتا او مادر آلما, اسکات مستقر در مقابل کامپیوتر خود را آماده برای یک زوم تماس در مقابل تحریریه از Deseret News و KSL.

ما دعوت اسکات برای به اشتراک گذاشتن افکار خود را در نژادپرستی سیاه زندگی مهم جنبش رسانه ها (از جمله ترجمه و KSL) تظاهرات و اهدافی که برای او کار کرده است در سال.

در اینجا چیزی است. پس از او آغاز شد و این تلاش ما هرگز دعوت او قبل از هیئت تحریریه. نه زمانی که او مشغول به کار بود به صورت ناشناس با او نوپای گروهی به نام جبهه متحد ، آن پلیس به دنبال اصلاحات است.

نه زمانی که او متقاعد شده بود برای شروع یک یوتا فصل از زندگی توجه به سرمایه گذاری در بیشتر توجه عمومی است. آن را تنها پس از مرگ جورج فلوید زیر زانو از مینیاپولیس افسر پلیس است که ملت — سیاه و سفید — ایستاده بود و با هم می گویند به اندازه کافی. از آن زمان به گوش دادن. و این بود که هدف ما هنگامی که او به ما ملحق هفته گذشته است.

“من در آغاز این جنبش شش سال پیش پس از من به تماشای اریک گارنر بود فشرد به مرگ در فیلم, و من شروع به یک سازمان به نام جبهه متحد, حقوق مدنی, سازمان,” او گفت: هیئت تحریریه. “است که یک ملی سازمان دفاع از حقوق مدنی. مردم به درخواست من برای شروع یک زندگی توجه به فصل. و بنابراین من می خواهم نگه سیاه کوچک زندگی توجه به شروع جلسات در سال 2014. هیچ کس را نشان می دهد. ما در رسمی ما فصل راه اندازی سه سال پیش شده اند و رو به جلو بوده است.”

او گفت: فقط در مورد هر دو هفته یک بار برای سه سال گذشته او در دیدار با نمک دریاچه اداره پلیس به دنبال اصلاحات است. او را ترویج و تولید اردوهای تابستانی برای کودکان. او ایجاد بنیادی برنامه های آموزش و پرورش. او را برای انجام اسکی اردوگاه برای بچه ها. “ما خریداری یک اتوبوس مدرسه را تبدیل به سیاه و سفید موزه تاریخ را به عقب و جلو به مدارس” او گفت:.

به عبارت دیگر او شده است ترویج در جامعه, برای سال.

چه دست نایافتنی است که قانون برای توقف خشونت های پلیس. او تحت فشار قرار دادند در سطح دولت است. در حال حاضر او را به امید آن خواهد آمد در سطح فدرال.

یکی باید با همه چیز موافق نیست Lex اسکات برای گفتن به درک که او صادقانه در تلاش برای تغییر است. او با این نسخهها کار در خصوصی او با این نسخهها کار در پشت سر هم با پلیس و او با این نسخهها کار در خیابان در تلاش برای آوردن این پیغام رو حتی زمانی که دیگران صدمه پیام با ایجاد آسیب در طول تظاهرات.

او در انتقاد به Deseret News و KSL. “چرا ما به دنبال پس زمینه بر روی افراد کشته شده توسط پلیس ؟ چرا ما اجرا ‘عکس لیوان از آنها.” ما را مجرمان از قربانیان او گفت:. آیا جورج فلوید “سزاوار” به مرگ ؟ یک لیوان شات مربوط در این مورد ؟

ما همچنان به گوش دادن و ارزیابی چگونه ما پوشش اخبار است.

Black Lives Matter یوتا است و نه وابسته و ملی فصل. یوتا یکی از صدها مستقل فصل است.

“مردم همیشه می آیند تا به من و می گویند: “آیا شما رسمی فصل از زندگی مهم است؟” و من می گویم: “آیا شما رفتن به مارتین لوتر کینگ و بگو:” آیا شما رسمی فصل از جنبش حقوق مدنی? اعتقاد ما آن است که یک جنبش است و نه یک سازمان,” او گفت:.

در اینجا برخی از دیگر دستاوردهای این جنبش تا به حال:

• کار با Salt Lake City, رئیس پلیس مایک براون شکایت دکمه اضافه شد در اداره پلیس سایت
  • اسکات خواسته de-تشدید آموزش. در حال حاضر وجود دارد سه نوع از د تشدید آموزش.
  • از آنها خواسته برای حذف برخی از سلاح های کشنده به نفع nonlethal سلاح.
  • آنها تحت فشار قرار دادند برای سریع انتشار پلیس فیلم — در عرض 10 روز در شهر سالت لیک.

بنابراین آنچه که در آینده برای زندگی مهم یوتا ؟

“اگر یکی از هدف های این فصل در حال حاضر آن است که برای به دست آوردن عدالت در پلیس با تصویب قانون” او گفت:. کنگره یوتا هیئت رسیده است به او به عنوان بسیاری از دیگران است. کمک های مالی در حال نورد در و اسکات گفت که او و اعضای ارزیابی چگونه به بهترین استفاده از پول است. اتمام نورد اتوبوس موزه خواهد بود بخشی از آن است.

گوش دادن و درک کلیدی برای پیشرفت در هر جامعه است. این کلید برای ساخت رسانه ها بهتر است. من شما را تشویق به خواندن متن کامل گفتگو با اسکات که به نظر می رسد در deseret.com در نظر بخش است. این کمک خواهد کرد که شما را در درک که در آن او از آینده است. اگر جزئیات این قانون او را پشتیبانی نمی خط تا با احساسات خود را پس از آن حداقل وجود یک نقطه شروع برای اصلاحات.

این است که چگونه جوامع در حال ساخته شده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de