جو بایدن نیاز به مداخله: نامه ای سرگشاده به DNC صندلی تام پرز

هر چه ما به تفاوتهای سیاسی تعداد زیادی از دموکرات ها و دیگران معتقدند که ضروری است به شکست دونالد مغلوب ساختن پیشی جستن. اما به ندرت پنج ماه قبل از رای گیری شروع می شود جو بایدن کمک به جمع آوری گسترده تاکتیکی داد. در عوض او را نادیده گرفتن عقل است که جسی جکسون ارائه شده در کنوانسیون ملی دموکرات ها در سال 1988: “در آن طول می کشد دو بال برای پرواز است.”

در حال حاضر بایدن معطل ماندن در کابین خلبان سیاسی هواپیما با یک بال.

به عنوان رئیس کمیته ملی حزب دموکرات در زمانی که حزب presumptive نامزد برای رئیس جمهور به نظر می رسد به احتمال زیاد به سقوط و رایت شما باید آشکارا در حال کار برای رفع این مشکل به جای صرفا اعلام کرد که بایدن نامزد بزرگ.

نشانه های فراوان است که بایدن است اقدام به یک کسب و کار به عنوان معمول مبارزات انتخاباتی در حالی که بالا بردن استقرار آمار و ارقام. او بلاغی گره به سمت برنی ساندرز حامیان شده اند که مهمترین آنها سطحی در حالی که nitty-ریگ دار از سیاست قرار می گیرد در دست شرکت های بزرگ.

در آوریل 27, ملت خلاصه تا یکی از آخرین نشانه های شوم: “لری سامرز مرده است آلباتروس بایدن در اطراف گردن. چرا باید به ما باور بایدن را وعده اصلاحات مترقی زمانی که او به دنبال مشاوره از این plutocrat-محبت اقتصاددان?”

من اغلب شنیده ام شما در مورد بحث “ستاره شمال” از اصول حزب. مطمئنا که باید شامل دموکراسی است. در عین حال لغو نیویورک ریاست جمهوری اولیه است آشکار Machiavellian مانور که توسط دولت حزب دموکراتیک رهبری است.

“این به این معنی است که مبارزه ما را دریافت خواهید کرد بدون نمایندگان از نیویورک تضعیف توانایی ما برای مبارزه با یک پیشرو پلت فرم ها و قوانین مترقی در کنوانسیون دموکراتیک و” ساندرز کمپین اشاره کرد و در بیانیه ای در مارس 29. “این همچنین بدان معنی است که ما رای دهندگان کمتر احتمال دارد به نوبه خود از آن خواهد صدمه دیده مترقی نیویورک داوطلبانی که هنوز هم روبرو مقدماتی.” با استفاده از این بیماری همه گیر به عنوان بهانه ای برای لغو شد به وضوح ساختگی از کل نیویورک انتخابات در تاریخ 23 ژوئن انجام می شود می تواند از طریق پست.

خورنده بد خواهد شد ایجاد شده توسط چنین ماشینی—تشدید ترقی خواهان’ بی اعتمادی از حزب دموکرات—تضعیف خواهد شد برای حمایت از بایدن کلی انتخابات در سراسر کشور است. به عنوان ساندرز کمپین قرار داده و آن چه دموکراتیک قدرت حزب کارگزاران را در نیویورک “یک خشم حمله به دموکراسی است.”

اما در جایی که صدای خود را برای به چالش کشیدن این “حمله به دموکراسی”? شرکت های بزرگ گربه به نظر می رسد که زبان خود را. با سکوت شما و توانمند از این مضحکه می خواند. شما باید بصورتی پایدار و محکم اعلام کند که نیویورک را محروم از همه آن ملی کنوانسیون نمایندگان مگر اینکه این تصمیم معکوس شده است و دولت ریاست جمهوری اولیه است دوباره.

رفته به ادامه مطالب

ما بهترین به صندوق پستی خود تحویل.

مرتبط با وضعیت بافندگی در کالیفرنیا و برخی از کشورهای دیگر تهدید به انکار ساندرز خود را در سطح ایالت تخصیص نمایندگان فراتر از کنگره مناطق. این تهدید شامل undemocratically محروم ساندرز از نمایندگان که او و میلیون ها نفر از مردم که به او رای دادند—برخوردار شوند. اما دوباره صدای خود را خاموش است.

شما ممکن است فکر می کنم آن را همه به خوبی و خوب را برای شما به ادعای “دست کردن” رویکرد به تعویق انداختن تصمیم گیری های دولت و رهبران حزب. اما در اواسط ماه مارس شما نمی دریغ به صراحت اعلام شود که ایلینوی تحت یک فرماندار دموکرات باید پیش بروید با یک فرد در انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری در نتیجه کمک بایدن حرکت به گسترش خود را نماینده سرب بیش از Sanders. به ضرر سلامت عمومی شما علنا و یقین به دنبال نفوذ در دولت تصمیم گیری در مورد دموکراتیک اولیه.

اما در حال حاضر شما را قادر می سازد سکوت آشکار است که صدها بموقع انتخاب ساندرز نمایندگان هستند در معرض خطر در سراسر کشور.

به عنوان در نیویورک به بهانه ساختگی در کشورهای مختلف است که ساندرز است که دیگر نامزد—حتی اگر زمانی که او اعلام کرد که تعلیق از مبارزات انتخاباتی خود را سه هفته پیش سناتور به صراحت اعلام کرد که “من خواهد ماند در انتخابات در تمام متحده باقی مانده و همچنان به جمع آوری داشت.” و او اضافه کرد: “ما باید در ادامه کار به جمع آوری به عنوان بسیاری از نمایندگان به عنوان ممکن است در کنوانسیون دموکراتیک که در آن ما قادر خواهد بود برای اعمال تأثیر قابل توجهی بیش از مشی این حزب و دیگر توابع.”

کمیته ها و نمایندگان از کنوانسیون ملی را به تصمیم گیری های کلیدی در مهم پلت فرم مسائلی مانند بهداشت و درمان به عنوان یک انسان حق بدهی دانشجو, مهاجرت اصلاحات نهادی نژادپرستی آب و هوا اورژانس عدالت اقتصادی و خیلی بیشتر. همچنین در خط اصلی انتخاب در مورد اینکه آیا این حزب را دموکراتیزه یا با شدت بهم زدن درب داخلی اصلاحات.

در یک ایمیل انبوه که DNC ارسال آخر هفته گذشته به شما اعلام کافی خود تبریک: “امروز DNC به نظر می رسد انبوه مختلف از آن در پی انتخابات 2016. که چیز خوبی است. در اوایل سال 2017, ما rudderless. . . . [I]t واضح بود ما تا به حال به بازسازی حزب ما از زمین تا.” شما نوشت: از “بازسازی اعتماد با دموکرات ها در سراسر کشور”و تأکید کرد “دقیقا کاری است که ما رهبری جدید بود.”

اما هر چه اعتماد بازسازی شده است بیش از سه سال گذشته در حال حاضر آسیب دیده امتناع خود را به عنوان DNC صندلی به صحبت کردن حزب برای دموکراسی در ایالات متحده که در آن است در حال حاضر در معرض خطر است.

بایدن ضعیف است نامزد در خطر از دست دادن تعیین کننده تعداد مترقی آرا در پاییز. در نظر گرفتن آخرین نظرسنجی داده است که فقط به نظر می رسد تحت این ایالات متحده آمریکا امروز تیتر: “نزدیک به 1 در 4 ساندرز حامیان نه در هیئت مدیره و در عین حال با رای دادن به بایدن.”

که چه اتفاقی می افتد زمانی که یک انتخابات ریاست جمهوری است که تمام مجموعه به پرواز با یک بال.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im