لقمه: OC است که سر چشمه برای براوو ‘Top Chef’


“سرآشپز بالا” قضات از سمت چپ گیل سیمونز تام Colicchio, Padma Lakshmi و گراهام الیوت به رقابت در برابر یکدیگر در یک زندگی Quickfire چالش بهره گیری موسسه خیریه در سال 2017. سیمونز Colicchio و لاکشمی را به قاضی 17 فصل براوو را “بالا آشپز” در مارس 19. (عکس توسط تامی گارسیا/Bravo)

امی برنده جایزه “برترین آشپز” آغاز بکار فصل 17 خود در 19 مارس در 10 p. m. در براوو. نشان می دهد که فیلم برداری شده بود در L. A., ویژگی های قبلی شرکت کنندگان مانند برایان Malarkey,. آشپز تازگی افتتاح گیاه & Ranch در ارواین است و یکی از چندین “سرآشپز بالا” آلوم که از eateries در OC. در اینجا یک خلاصه به شما در حفظ و سیری از طریق این فصل!

آشپز برایان Malarkey, تازگی افتتاح گیاه & Ranch در ارواین است و یکی از چندین “سرآشپز بالا” آلوم که از eateries در OC. Malarkey, است در 17 فصل از “سرآشپز بالا” که پخش در 19 مارس ، (عکاسی شده توسط herbandranch.com)

آشپز برایان MALARKEY, – همکاری با پف کننده Malarkey, جمعی, آشپز باز گیاه & Ranch در UCI تحقیقات پارک پردیس. گاه به گاه چند ناهارخوری مفهوم (دفعات بازدید: سالن غذا) در خدمت صبحانه و ناهار از پنج ایستگاه. صبحانه burrito با گوشت خوک lardons سیب زمینی و پنیر است که باید سعی کنید. :: herbandranch.com

  • بیکن هش از خانه رعیتی ایستگاه در گیاه و در مرتع پرورش احشام. (حسن نیت ارائه میدهد از گیاه & Ranch)

  • ریکوتا نان تست با عسل تمشک و ترخون و دودی بادام در کوره صبحانه و نوار قهوه در گیاه & Ranch جدید مینی سالن غذا توسط برایان Malarkey, در ارواین. (حسن نیت ارائه میدهد از گیاه & Ranch)

  • صدا

    گالری خواهد شد درثانیه

  • آشپز برایان Malarkey, و پف کننده Malarkey, جمعی از افتتاح گیاه & Ranch در UCI تحقیقات پارک پردیس یک مینی سالن غذا در وعده صبحانه و ناهار از پنج ایستگاه. (حسن نیت ارائه میدهد از گیاه & Ranch)

  • چغندر و هومبولت مه کاسه از سبزی و غلات ایستگاه. (حسن نیت ارائه میدهد از گیاه & Ranch)

  • کاسه از Mahalo میبینم ایستگاه. (حسن نیت ارائه میدهد از گیاه & Ranch)

آشپز آویزان Huynh باز, آسیایی, خیابان می خورد در مرکز شهر دیزنی. (عکاسی شده توسط asianstreeteats.com)

آشپز آویزان HUYNH – خیابان آسیایی خورد در مرکز شهر دیزنی is a Pan-Asian سریع گاه به گاه مفهوم است. غذا آماده است در یک آشپزخانه کوچک و ویژگی های سلطنتی بنفش برنج کاسه با سبزیجات ترشی آشپز در bibimbap, دلچسب, کره ای, ظرف برنج. تند سس آووکادو است Huynh نسخه از محبوب پرو سس. “اما مال من بهتر است!” او با لبخند می گوید. آشپز توصیه تایمر اول سعی کنید خود را گیاهی ترد کوفته و پیازچه, نان شیرین و پهن پیچد. :: asianstreeteats.com

  • آشپز آویزان Huynh با همکاری ارل شرکت مالک از ارل ساندویچ در خیابان می خورد که دارای مکان در LAX در مرکز شهر دیزنی و دیگری برای باز کردن در منهتن در میدان تایمز. دیده می شود در اینجا سرخ کرده توفو کاسه. (حسن نیت ارائه میدهد از خیابان می خورد)

  • یک پیازچه بسته بندی کلوچه خدمت در خیابان می خورد در مرکز شهر دیزنی منطقه. (حسن نیت ارائه میدهد از خیابان می خورد)

  • صدا

    گالری خواهد شد درثانیه

  • انتخاب پیچد کاسه و کوفته خدمت در خیابان می خورد. منو تصور شده بود و توسط آشپز آویزان Huynh یک “سرآشپز بالا” زاج سفید. (حسن نیت ارائه میدهد از خیابان می خورد)

آشپز Amar سانتانا همکاری دوباره با احمد Labbate برای باز کردن سالن های جهانی است Eatery در ساحل جنوبی پلازا در کوستا مسا. (عکس از پل Bersebach اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

آشپز AMAR سانتانا – سالن جهانی است Eatery ارضا هوس گرسنه بچه آینده این چرخ فلک. به علاوه گرفتن و رفتن به گزینه های – مدیترانه ای کنده کاری ایستگاه و نوار قهوه با شیرینی تازه پخته شده (منظور از کوکی ها ‘n’ کرم شکلات تراشه کوکی!) – سیر کارکنان مشغول به کار در ساحل جنوبی پلازا. Crudo نوار نشسته و تجربه راه رفتن است. ناهار خوردن در خارج از منزل در میان درختان زیتون. منظور گرم حموس با گوشت بره و بی عیب و نقص خلیج حلزون اسکالوپ با قارچ سیاه و روغن لیمو. “ما در حال بازسازی چرخ می گوید:” سانتانا. “ما فقط ساخت غذای خوب است.” :: thehallge.com

  • یو شورشی کوکتل در سالن: جهانی Eatery, South Coast Plaza. (عکاسی شده توسط رالف Palumbo/COAST Magazine)

  • شیرینی در سالن جهانی است Eatery در ساحل جنوبی پلازا در کوستا مسا. (عکس از پل Bersebach اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

  • صدا

    گالری خواهد شد درثانیه

  • سالن های جهانی است Eatery در خدمت انواع محصولات پخته شده زمانی که آنها باز در ساحل جنوبی پلازا در کوستا مسا ، عکس روز جمعه 13 دسامبر 2019. (عکس از پل Bersebach اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

  • صدف پلاتر (عکس از پل Bersebach اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

  • این Ori-خورشید کوکتل ایجاد شده توسط Michael رونی یک Suntory توکی whisky-بر اساس کوکتل. (عکس از پل Bersebach اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

  • سالن های جهانی است Eatery باز خواهد شد در ساحل جنوبی پلازا. عکس از پل Bersebach اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

  • یک نمای کلی از داخل ناحیه در سالن جهانی است Eatery در ساحل جنوبی پلازا. (عکس از پل Bersebach اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

“سرآشپز بالا” آلوم ریچارد Blais در خدمت بالا مرغ سرخ شده در کرک زیستن در کوستا مسا. (عکس حسن نیت ارائه میدهد از crackshack.com)

آشپز ریچارد BLAIS – کرک زیستن در کوستا مسا خانواده-محله دوستانه نقطه. بچه ها جست و خیز کردن در عجیب و جالب سبز چمن مصنوعی فضای بازی cornhole به عنوان بزرگسالان sip در هنر و صنعت آبجو و مزه شاداب jidori مرغ سرخ شده به کمال است. Blais است که قطعا یک مرد خانواده به دلیل این است که تبدیل به یک نقطه داغ برای OC پدران. :: crackshack.com

ریچارد Blais ویترین مرغ و تخم مرغ با مرغ سرخ شده ساندویچ. اذوقه و نوشابه و بیسکویت هستند خانواده های مورد علاقه. (عکس حسن نیت ارائه میدهد از کرک زیستن)
آشپز جان Tesar را باز بیرونی ریف در لاگونا صخره ماریوت توچال & آبگرم. (photography by Steven Visneau)

آشپز جان TESAR – بیرونی ریف در لاگونا صخره Marriott Resort & Spa برنامه ریزی شده است برای باز کردن بعد از این سال. رستوران خواهد شد از ویژگی های کالیفرنیا تولید و غذاهای دریایی منابع منحصرا از سواحل غرب,Baja به آلاسکا. بیرونی ریف منو شامل crudo خاویار و تازه صدف و همچنین به عنوان انتخاب steakhouse ارائه شده است. :: johntesar.com

آشپز برایان Huskey می ایستد در مقابل Corona del Mar eatery. آشپز برنامه ای برای باز کردن یک مفهوم جدید در L. A. در سال آینده است. (عکاسی شده توسط tackleboxoc.com)

آشپز برایان HUSKEY – در تابستان خانواده من اغلب سرگردان به آشپز Huskey را TackleBox گراب زیستن در Corona del Mar دولت ساحل. من و شوهرم انتخاب کنید تا بچه ها از مدرسه و ما مستقیم به ساحل. من نقش دختر در گشت و گذار و پسرم حفاری برای خرچنگ زاهد گوشه نشین. شاعرانه دوران کودکی لحظات است که من امیدوارم که آنها به یاد داشته باشید. Huskey را beachside می خورد بوفالو گل کلم گزش مین خرچنگ و “کالی” کیک پنیر ساندویچ مطمئنا طعم خاطرات خود را برای سال آمده است. :: tackleboxoc.com

ماهی قزل آلا بهم زدن در مقابله با جعبه در Corona Del Mar دولت ساحل ایجاد آشپز/صاحب برایان Huskey. نیرومند و درشت هیکل و برادرش/co-founder اندرو Huskey پیشبرد کیفیت امتیازی ساحل, مواد غذایی است. (عکس از آنا Venegas اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

APERITIVO

Bartenders از رعد و برق نوار را در خدمت یک سری از کوکتل در رفت و آمد مکرر در Pelican هیل Apertivo pop-up. (عکس حسن نیت ارائه میدهد از pelicanhill.com)

در مارس 6, رفت و آمد مکرر در Pelican تپه راه اندازی خواهد شد یک سری از Aperitivo ساعت pop-ups در همکاری با سه دختر مشهور میله – پیر رعد و برق نوار Peppi را انبار و خانه بدوش نوار.

مهمان bartenders را بیش از رفت و آمد مکرر سالن بزرگ استخر & Grill هر جمعه و شنبه در سراسر مارس با اولین Aperitivo ساعت pop-up می افتد مارس 6 از 5 p. m.-9 p. m. فکر می کنم: کلاسیک Aperol Spritz و تخصص کوکتل آماده بازدید bartenders. جفت که با نمایش درخشان سالن بزرگ استخر در هوای گرگ و میش و به شما در تنظیم برای ترشح زمان. :: pelicanhill.com

کتاب تاریخ

Paella در کافه سویا. رستوران را به شرکت در اورنج کانتی رستوران در هفته است. عکاسی حسن نیت ارائه میدهد از Moxxe.com

اورنج کانتی رستوران هفته – مارس 8 تا14 :: ocrestaurantweek.com

Pechanga انحطاط شکلات و شراب جشنواره – مارس 6-7 :: pechanga.com

این Temecula Creek Inn شراب شام – مارس 11. صمیمی شام آشپز مت Steffen زوج با Danza del Sol شراب. :: temeculacreekinn.com

OC شراب و روح و جسم متحرک – مارس 28-29. پرتاب یک سنگ کارخانه شراب سازی میزبان این جشن بهار که مزایای JDRF OC و کسا OC. :: ocwineandspiritfest.com

طعم هانتینگتون بیچ – مارس 26. سالگرد 20 رویداد را حمایت دوستان از کودکان کتابخانه. :: tastehb.com

SOUNDBITES

“من خواهد بود عبور مشعل به اهل [Bendel] در اوایل ماه مارس. … من به تمرکز تمام توجه من در یاقوت کبود آشپزی از جمله من یاقوت کبود و یاقوت کبود در کار برنامه ها و برخی از هیجان انگیز جدید پروژه های من مشتاقانه منتظر به اشتراک گذاری با مردم است.” – AZMIN GHAHREMAN اجرایی آشپز/مدیر عامل شرکت یاقوت کبود گروه آشپزی :: sapphirelaguna.com

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>