تحقیقات جدید پشتیبانی از فرار از گوشت قرمز برای سلامت قلب

اگر شما می خواهید یک دیگر, زندگی سالم, سعی کنید به جای این که استیک با لوبیا یا غلات سبوس دار — اما ترجیحا یک فست فود برگر گیاهی.

که با توجه به مطالعات اولیه توسط محققان دانشگاه هاروارد. آنها دریافتند که افرادی که خوردن مقدار زیادی از “با کیفیت بالا” غذاهای گیاهی به جای قرمز یا گوشت فرآوری شده را کاهش خطر حمله قلبی و تمایل به زندگی طولانی تر است.

این “با کیفیت بالا” بخش کلیدی است کارشناسان تاکید کرد.

آن را به اندازه کافی به سادگی برش استیک, برگر و دلی گوشت به گفته دکتر اندرو Freeman, یک متخصص قلب و عروق بود که درگیر در تحقیق ، آن دسته از مواد غذایی باید به جای گزینه های سالم مانند آجیل و حبوبات و سبزیجات غنی از فیبر و غلات سبوس دار.

فریمن گفت: فرار از گوشت به نفع خام شیرین کربوهیدرات در واقع ممکن است کمتر سالم است. و نه کسانی که پردازش برگر گیاهی را قطع یا.

“آنها از لحاظ فنی گیاهی, اما آنها همچنین می توانند حاوی سدیم و چربی گفت:” فریمن که هدایت قلبی و عروقی پیشگیری و سلامتی در ملی یهودی سلامت در دنور.

“ما واقعا می خواهید به خوردن یک رژیم غذایی که عمدتا مبتنی بر گیاه و پر از حداقل پردازش whole foods,” او گفت:.

این یافته ها می آیند از یک جفت بزرگ در دراز مدت مطالعات ارائه شده پنج شنبه در یک انجمن قلب آمریکا در جلسه ققنوس. تحقیقات منتشر شده در جلسات به طور کلی در نظر گرفته مقدماتی تا زمانی منتشر شده در کارشناسی, مجله.

هر یک از مطالعات جدید ردیابی میانسال آمریکایی در عادات غذا خوردن و خطرات خود را از در حال توسعه و یا در حال مرگ از بیماری قلبی است.

یکی درگیر بیش از 37,000 نفر با متوسط سن 50. بیش از 15 سال بیش از 4,800 درگذشت. که خطر ابتلا به 27 درصد کاهش اما در میان افرادی که در بالا و پنجم برای گیاه-مصرف پروتئین در مقایسه با افرادی که در پایین پنجم.

آنها همچنین 29 درصد کمتر احتمال دارد به مرگ از بیماری های قلبی به طور خاص.

محققان محاسبه شده است که اگر شرکت کنندگان در مطالعه بود بجای 5 درصد از کالری روزانه خود را از پروتئین حیوانی برای همان تعداد کالری از پروتئین گیاهی خود شانس مرگ در طول این دوره کاهش یافته است که تقریبا نیمی.

مطالعه دوم شامل بیش از 43,000, بهداشت حرفه ای, همه مردان بودند که پس از حدود 25 سال است. بیش از 4100 دچار حمله قلبی در برخی از نقطه — با خطر صعود تا که روزانه گوشت قرمز مصرف افزایش یافت.

دوباره جایگزین برخی از کسانی که همبرگر با غذاهای گیاهی ساخته شده می تواند یک تفاوت بزرگ برای برخی از قلب مردان, محققان تخمین زده می شود — حتی با عوامل دیگر مانند عادات ورزش و وزن بدن در نظر گرفته شود.

را آجیل ، اگر مردان تا به حال تعویض یکی از خدمت روزانه از قرمز یا گوشت فرآوری شده برای همان تعداد کالری از آجیل خود را در معرض خطر یک حمله قلبی کشنده می توانست کمرنگ 17 درصد است.

مبادله گوشت قرمز برای غلات سبوس دار می شده اند و حتی بهتر از این مطالعه نشان می دهد — به طور بالقوه کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی و مرگ با 48 درصد است.

کسانی هستند, اما, فقط محاسبات آماری. نه مطالعه نشان میدهد علت و معلول اشاره کرد کانی Diekman یک متخصص تغذیه و رئیس جمهور سابق از آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی.

که گفت: یافته های موافق با بدن موجود شواهد Diekman اشاره کرد.

“این مطالعات اضافه کردن به تعداد رو به رشد حمایت از فواید مصرف بیشتر گیاهی و پروتئین کاهش ما پروتئین حیوانی مصرف …و با بهره گیری بیشتر از میوه ها و سبزیجات و غلات سبوس دار,” او گفت:.

فریمن همچنین با اشاره به این که تصویر بزرگتر.

“کلی” او گفت: “شواهد نشان می دهد که اگر شما را به برخی از بخشی از استاندارد آمریکایی رژیم غذایی و تعویض آن برای بیشتر غذاهای گیاهی, مردم بهتر انجام دهید.”

زیبای جیلی شان چراغ مطالعه و لیلا Al-Shaar دوم. هر دو پست دکترا بورسیه در دانشگاه هاروارد T. H. Chan دانشکده بهداشت عمومی در بوستون.

اطلاعات بیشتر

انجمن قلب آمریکا توصیه بر قلب سالم غذا خوردن.

کپی رایت 2020 سلامت. تمام حقوق محفوظ است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>