آمریکایی ها ممکن است غذای متخصص توصیه برای کاهش مصرف قند. اما در عوض از دادن شیرینی در مجموع آنها در حال تبدیل شدن به برخی از جایگزین های شکر.

یک مطالعه جدید دریافتند که بین سال های 2002 و 2018, خرید محصولات بسته بندی مواد غذایی حاوی سوکرالوز یا اسپلندا شروع به پریدن کرد از 39 درصد به 71 درصد. خرید از محصولات حاوی جدیدتر نوع شیرین کننده — rebaudioside A مانند استویا و Truvia — افزایش از 0.1% در سال 2002 به 26 درصد در سال 2018 است.

تبلیغات

همه جایگزین های شکر شاهد افزایش استفاده از این. در سال 2002 60 درصد از خانواده ها در انتخاب محصولات حاوی آسپارتام یا مساوی نسبت به 49 درصد تا سال 2018 است. استفاده از شیرین کننده ساخارین یا شیرین N پایین نیز کاهش یافته است.

“برخی از پیام های از بهداشت عمومی مردمی پزشکان و دیگر متخصصان مراقبت های بهداشتی مورد نیاز به محدود کردن مصرف قند و اثرات زیان قند ممکن است از طریق” گفت: مطالعه همکاری نویسنده شو ون Ng. او یک دانشیار تغذیه در Gillings مدرسه جهانی بهداشت عمومی در دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل.

اما علم روشن نیست که آیا جایگزین های شکر هستند سالم انتخاب کنید. وجود دارد تعدادی از گزینه های مختلف و Ng اشاره کرد هر یک علل مختلف اثرات در بدن است.

“پیام نیاز به تکامل از کاهش قند برای کاهش شیرینی قرار گرفتن در معرض” او گفت:. “شکر و دیگر مواد غذایی که ممکن است شیرین ممکن است تقویت شیرینی اولویت به ویژه هنگامی که شما جوان هستید و هنوز هم در حال توسعه خود شیرینی تنظیمات.”

متخصص تغذیه سامانتا هلر از NYU Langone سلامت در شهر نیویورک توضیح داد که زمانی که مردم استفاده می شود به خوردن شیرین غذاهای فرآوری شده و آنهایی که طبیعی-مانند يك ripe تابستان هلو — ممکن است طعم شیرین به اندازه کافی.

“مطالعات نشده ارائه پاسخ بتن هنوز در مورد ایمنی از شکر و یا اینکه آیا آنها کمک به کاهش وزن و یا افزایش مواد غذایی و شیرین هوس,” او گفت:. “از آنجا که بسیاری از سوالات هنوز و ما هنوز قادر به پیدا کردن پاسخ من به طور کلی بگویید بیماران برای جلوگیری از آنها را اگر چه برخی از موارد وجود دارد که در آن آنها می تواند مفید باشد.”

کالری کنترل شورای یک گروه صنعتی با صدور بیانیه ای در واکنش به یافته.

آن گفت: کم و بدون کالری شیرین کننده های “امن هستند و در میان اکثر مواد مورد مطالعه در جهان است.” کسانی که در بازار امروز در نظر گرفته امن توسط سازمان غذا و داروی آمریکا و دیگر مقامات نظارتی در سراسر جهان ،

گروه پزشکی مشاور Keri پترسون اضافه شده است که کاهش قند اضافه شده است که یک پیام مهم به رله به بیماران است.

“کم کالری شیرین کننده های می توانند نقش مهمی در مدیریت دیابت” پترسون گفت. “جایگزین قند کم کالری شیرین کننده می دهد بیماران دیابتی انعطاف پذیری بیشتری در رژیم غذایی خود را اجازه می دهد آنها را به لذت بردن از غذاهای شیرین و بدون مؤثر بر قند خون است.”

این مطالعه جدید بررسی سالانه بررسی اطلاعات خانوار خرید مواد غذایی. 2002 بررسی شامل داده ها از تقریبا 40,000 خانواده های ایالات متحده 2018 داده ها شامل بیش از 61,000.

این مطالعه نشان داد که کاهش اندکی در تعداد خانوارها خرید محصولات با کالری شیرین کننده — مانند شکر و شربت ذرت یا عسل. بزرگترین کاهش در خرید نوشیدنی های شیرین شده ،

در مقایسه با سفیدپوستان و سیاه سفید مردم خریداری شده تقریبا دو برابر تعدادی از محصولات حاوی شکر است. مردم سیاه و سفید خریداری شده 42 درصد بیشتر نوشیدنی با کالری شیرین کننده و یا جایگزین های شکر بین سال های 2002 و 2018 مطالعه یافت می شود.

هر دو Ng و هلر گفت: آن همیشه آشکار نیست که محصولات حاوی شکر است.

“مردم در تلاش برای کاهش مصرف قند ممکن است کشیده شده به محصولات دارای برچسب ‘شکر کم کالری یا طبیعی,’ متوجه نیست که این محصولات شامل غير غذايي نشاسته” گفت:.

او توصیه می شود که مردم در تلاش برای آگاهی از آنچه که آنها در حال غذا خوردن یا نوشیدن, و هدف کاهش کلی شیرینی — هر دو از قند و شکر است. Ng همچنین پیشنهاد مصرف کنندگان فشار تولید کنندگان برای واضح تر شوی.

“مصرف کنندگان باید مطلع و آگاه” گفت:. “محصولات باید بگویم در اینکه آیا آنها شامل یک غیر غذایی شیرین یا شیرین کننده واقعی.”

این یافته ها منتشر شد آنلاین 29 جولای در مجله آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی.

اطلاعات بیشتر

اطلاعات بیشتر در مورد جایگزین های شکر از سازمان غذا و دارو.

کپی رایت 2020 سلامت. تمام حقوق محفوظ است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im